Onze diensten

"With Synrcon, IT matches better."

Consulting

Consulting

Advies voor KMO, overheidsinstellingen en beursgenoteerde bedrijven.
Security

Security

Wij helpen u bij het ontwerpen en implementeren van een securitystrategie. We verminderen de risico's voor uw bedrijf en verhogen de operationele werking.
Hardware

Hardware

Bij Synrcon heeft u keuze uit de nieuwste hardwareoplossingen. Van managed switches tot virtuele servers.
Software

Software

Wij verkopen en implementeren softwarelicenties bij KMO en overheidsinstellingen. Samen met u, zoeken wij het juiste softwarepakket en de daarbij behorende licentiemodellen.
Webcommunicatie

Webcommunicatie

Als fullservice internetbureau bieden we de volgende diensten: Mobielvriendelijke (responsive) websites. Verbeteren online vindbaarheid (SEO-optimalisatie). Meer klanten via je website door een goede online strategie. Veilige websites via https. Webhosting en social mediaondersteuning. E-mailmarketing
Cloudoplossingen

Cloudoplossingen

De cloud biedt uw organisatie unieke kansen om sneller te groeien. Transformeer uw bedrijf met een performante, schaalbare en hyperbeveiligde IT-infrastructuur in de cloud aan een voorspelbare kost.
Networkservices

Networkservices

Maak gebruik van alle mogelijkheden van uw netwerkinfrastructuur en verbeter uw bedrijfsbrede connectiviteit. Wij openen voor u de juiste poort.
Virtualisatie

Virtualisatie

Hoe schaalbaarheid en continu├»teit verzoenen? Servervirtualisatie is een kosteneffici├źnte oplossing en een toekomstgerichte investering.

Diensten

Hidden article.

Syncron streeft naar

Gelukkige klanten

Op een doordachte manier werken we aan het succes van onze klanten. Telkens in functie van hun behoeften in overeenstemming met het vooropgestelde budget. Met de nodige flexibiliteit en snelle aanpak maken wij het verschil.